Bijeenkomst

Dialoogsessie Nationaal Programma Onderwijs

29 juni 2022
13:00 - 17:30

La Vie Meeting Center
St. Jacobsstraat 61
Utrecht
Nederland

Organisator(s)
Georganiseerd door extern

Nu we een jaar onderweg zijn met het Nationaal Programma Onderwijs leeft bij veel scholen de behoefte aan uitwisseling van ervaringen en inspirerende voorbeelden. Omdat we elkaar eindelijk weer fysiek kunnen treffen, organiseert het ministerie van OCW daarom op woensdag 29 juni een dialoogsessie voor schoolleiders en NP Onderwijs-coördinatoren uit het funderend onderwijs. Deze sessie vindt plaats in La Vie Meeting Center te Utrecht. 


Tijdens de sessie geeft Eva Naaijkens, mede-oprichter en schoolleider van de Alan Turingschool te Amsterdam, een inspirerende inleiding. Daarna is het tijd voor dialoog in kleine groepen: we spreken specifiek over de organisatorische kant van het Nationaal Programma Onderwijs. Thema’s die hierbij aan de orde komen zijn het opzetten en actualiseren van het schoolprogramma, het monitoren van gekozen interventies en het afleggen van verantwoording. Ben je op zoek naar inspiratie en wil je graag eigen ervaringen delen over het NP Onderwijs? 
 
Bekijk alle praktische informatie en meld je aan voor deze bijeenkomst door een mail te sturen aan nponderwijs@minocw.nl.