Bijeenkomst

Kennisgroep Kwaliteitszorg

18 januari 2024
10:00 - 15:00

Hoofdstraat 8
3972 LA Antropia , Driebergen

Organisator(s)
PO-Raad

De eerstvolgende bijeenkomst van de kennisgroep vindt plaats op woensdag 27 september. Hannah Bijlsma is onderzoeker bij de inspectie en zal met ons de bevindingen vanuit de monitor leskwaliteit met ons delen. Daarna willen we een verbinding maken met het werk wat jullie doen als beleidsmedewerker onderwijskwaliteit. Wat is jullie rol en wat kunnen jullie doen om de leskwaliteit te verbeteren ? Beleidsmedewerkers kwaliteit van de Laurentiusstichting zullen jullie meenemen in hun kwaliteitszorgsysteem en hoe zij hun rol zien als het gaat om leskwaliteit. Zij zijn op BKA 2 (uitvoering en Kwalliteitscultuur) als goed beoordeeld. 

In de middag zal de kwaliteitswaaier effectief onderwijs bij begrijpend lezen van de Kennistafel Effectief Leesonderwijs centraal staan. Mirjam Snel, voorzitter van de kennistafel en één van de auteurs zal een presentatie geven en met jullie hierover in gesprek gaan.
Uiteraard zal er ook een deelprogramma zijn voor medewerkers kwaliteit van SBO en (V)SO scholen en besturen. 

Een uitgebreid programma volgt na de vakantie, maar je kunt je alvast aanmelden door op deze klink te klikken. 

Omdat er veel nieuwe aanmeldingen zijn bij de kennisgroep hierbij de bijeenkomsten voor volgend (school)jaar op een rij 

 We hebben jullie eerder geïnformeerd over de leergangen die vanuit de PO-academie worden aangeboden. 

Er wordt een leergang aangeboden voor startende kwaliteitszorgmedewerkers. Kwaliteit in het po en Verdieping Kwaliteit in het po.
 

Dit evenement vindt ook plaats op