Nieuws

Kritische vriend helpt het schoolbestuur

Hoe kan een schoolbestuur de kwaliteitszorg binnen de organisatie verbeteren? Het is een urgente vraag, zeker nu de Inspectie van het Onderwijs sinds september 2017 haar vernieuwde toezicht begint en eindigt bij het schoolbestuur. De PO-Raad startte een pilot om schoolbesturen te ondersteunen bij de kwaliteitsverbetering, met onder meer analyses en coachingstrajecten. Die pilot was zo succesvol, dat deze ondersteuning in elk geval wordt verlengd tot eind 2020.

Meer weten? Klik op de afbeelding hieronder om het hele artikel te lezen.
 

Dit artikel stond eerder in School Management Totaal. 

Iets voor uw organisatie?

Wilt u weten of de bestuursondersteuning van de PO-Raad iets is voor uw organisatie? Kijk eens op deze webpagina of neem contact op met projectleider Goed worden goed blijven Anneke van der Linde. Dat kan via het contactformulier of telefonisch via 06-51195171.

Onze professionals staan voor je klaar

Stel je vraag of zoek een opleiding

Contact met de Juridische Helpdesk

Heb je een juridisch vraag? Als lid van de PO-Raad kun je via de pagina van de Juridische helpdesk je vraag stellen op Mijn PO-Raad (na het inloggen in het ledenportaal).

Voor dringende vragen bel met 030 - 31 00 933. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 – 12.00 en 14.00 – 16.00 uur.

Helpdesk 2 mensen praten