Nieuws

Preventief aan de slag met kwaliteitszorg?

Ben jij schoolbestuurder en wil je preventief aan de slag met de kwaliteitszorg binnen je school of scholen? Neem dan deel aan de bestuursondersteuning vanuit Goed Worden Goed Blijven +. Na het maken van een beknopte zelfevaluatie kijkt een ervaren adviseur met je mee. Ga in gesprek over risicofactoren en krijg concrete tips over hoe je hiermee aan de slag kunt gaan.  

Deze bestuursondersteuning is speciaal ontwikkeld voor schoolbesturen die nog geen onvoldoende hebben, maar wel risico’s signaleren op het gebied van de inrichting van hun kwaliteitszorg. De bestuursondersteuning is aanvullend op het reeds bestaande aanbod binnen Goed Worden Goed Blijven +.

Geef een impuls aan jouw onderwijskwaliteit in één dag

Maak jij je zorgen over de (dalende) leerresultaten op jouw school en ben je op zoek naar een verdiepende aanpak om hiermee aan de slag te gaan? Doe dan mee aan één van de zes regiobijeenkomsten voor risicoscholen, samen met jouw intern begeleider en/of overige MT leden. De regiobijeenkomsten vinden plaats tussen 11 januari en 6 februari 2023. Meer info en aanmelden.

Meer informatie?

Lees meer over de ondersteuning van de PO-Raad bij kwaliteitsproblemen of neem contact op met Nienke Deelstra via n.deelstra@poraad.nl.

Meer weten?

Onze professionals staan voor je klaar

Stel je vraag of zoek een opleiding

Contact met de Juridische Helpdesk

Heb je een juridisch vraag? Als lid van de PO-Raad kun je via de pagina van de Juridische helpdesk je vraag stellen op Mijn PO-Raad (na het inloggen in het ledenportaal).

Voor dringende vragen bel met 030 - 31 00 933. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 – 12.00 uur.

Helpdesk 2 mensen praten