Nieuws

Scholen op de kaart en de Vensters schoolgids in 1 dag af

In verband met grote belangstelling voor deze workshop is er een extra dag gepland. Deze is fysiek op woensdag 29 juni, van 09:00 – 16:30 bij de PO-Raad in Utrecht.

Tijdens de workshop gaan we kort in op de bezoekerswensen voor de website Scholen op de kaart. Daarna staan we stil bij het schrijven. Hoe schrijf je goede teksten die daadwerkelijk gelezen worden. Het grootste deel van de dag ben je zelf aan de slag. 

Je vult Scholen op de kaart en maakt (daarmee) je schoolgids. Als je de informatie over je school goed op orde hebt kan je in 1 dag je Scholen op de kaart gevuld hebben. Én je schoolgids voor 2022/2023 klaar hebben. Naast het volgen van de workshop zorgt ook het feit dat je een dag apart zit en niet op school bent ervoor dat je meters kan maken. Geef je op als je graag je Schoolgids op tijd af wilt hebben én Scholen op de kaart compleet wilt vullen.

Meer informatie en aanmelden kan via Vensters Scholen op de Kaart en Schoolgids in 1 dag.

Meer informatie over de Schoolgids vind je hier.
 

Vensters_Avatar_Schoolgids

Onze professionals staan voor je klaar

Stel je vraag of zoek een opleiding

Contact met de Juridische Helpdesk

Heb je een juridisch vraag? Als lid van de PO-Raad kun je via de pagina van de Juridische helpdesk je vraag stellen op Mijn PO-Raad (na het inloggen in het ledenportaal).

Voor dringende vragen bel met 030 - 31 00 933. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 – 12.00 en 14.00 – 16.00 uur.

Helpdesk 2 mensen praten