Nieuws

Gezocht: leden voor Arbitragecommissie samenwerkingsverbanden passend onderwijs

De Landelijke Arbitragecommissie Samenwerkingsverbanden passend onderwijs zoekt nieuwe commissieleden. Deze commissie is in 2013 door VO-Raad en PO-Raad opgericht en valt onder Stichting Onderwijsgeschillen.

De commissie

De commissie bestaat uit acht leden. Deze leden worden voor een termijn van vijf jaar benoemd en kunnen één maal hernoemd worden voor nog een periode van vijf jaar. De commissie heeft het afgelopen jaar weinig geschillen behandeld. Er is dus gekozen voor een kleinere samenstelling, wat ook voor de komende periode waarschijnlijk voldoende is. Lees meer over de huidige samenstelling van de commissie.

Per 1 april a.s. zoeken we namens de PO-Raad twee leden. Daarnaast zoekt de commissie een voorzitter, vicevoorzitter en twee leden namens de VO-raad. Hierbij kan ook gedacht worden aan een directeur-bestuurder van een samenwerkingsverband.  

Interesse of vragen?

Lijkt het jou leuk om aan te sluiten bij de commissie als lid of heb je vragen? Stuur dan een mail naar Marleen Kalden
 

Commissies

Onze professionals staan voor je klaar

Stel je vraag of zoek een opleiding

Contact met de Juridische Helpdesk

Heb je een juridisch vraag? Als lid van de PO-Raad kun je via de pagina van de Juridische helpdesk je vraag stellen op Mijn PO-Raad (na het inloggen in het ledenportaal).

Voor dringende vragen bel met 030 - 31 00 933. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 – 12.00 en 14.00 – 16.00 uur.

Helpdesk 2 mensen praten