Nieuws

Kijkje in de keuken bij jeugdhulp of gemeente?

Behoefte aan een kijkje in de keuken bij collega's in de jeugdhulp of gemeente? Iedere laatste vrijdag van de maand organiseert de landelijke ‘Werkagenda monitoring, signalering en ondersteuning Passend onderwijs en Jeugd 2016’ een bezoek aan een school, jeugdhulporganisatie of gemeente. Beleidsmedewerkers, onderwijsbestuurders en coördinatoren van samenwerkingsverbanden kunnen bij elkaar een kijkje in de keuken nemen, geïnspireerd raken en onderling kennis en ervaringen uitwisselen. Het doel is om van elkaar te leren en elkaar te helpen de samenwerking tussen onderwijs en jeugdhulp vorm te geven.

Welke praktijken hun deuren op 28 oktober 2016 als eerste open stellen en hun (beleids-) praktijk presenteren, is vanaf 1 oktober te vinden op www.onderwijsjeugd.nl.

Inschrijven als duo

Een gecombineerde inschrijving van samenwerkingspartners heeft de voorkeur. Daarom staat de inschrijving in eerste instantie alleen open voor gecombineerde aanmeldingen vanuit onderwijs, jeugdhulp en/of gemeente. Vanaf 10 oktober mogen individuele deelnemers zich inschrijven. Deelname is kosteloos.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@onderwijsjeugd.nl of schrijf u hier direct in voor de eerste Estafette op 28 oktober a.s.

Onze professionals staan voor je klaar

Stel je vraag of zoek een opleiding

Contact met de Juridische Helpdesk

Heb je een juridisch vraag? Als lid van de PO-Raad kun je via de pagina van de Juridische helpdesk je vraag stellen op Mijn PO-Raad (na het inloggen in het ledenportaal).

Voor dringende vragen bel met 030 - 31 00 933. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 – 12.00 en 14.00 – 16.00 uur.

Helpdesk 2 mensen praten