Bestuurders en stafmedewerkers die werken bij een schoolbestuur dat lid is van de PO-Raad, kunnen gebruik maken van mijn.poraad.nl. Op dit besloten deel van de website staan berichten, informatie, toepassingen en andere mogelijkheden die speciaal zijn bedoeld voor de leden van de PO-Raad. Zij kunnen ook hun mening kwijt in mijn.poraad.nl.

Bestuurders en stafmedewerkers van aangesloten schoolbesturen, kunnen zelf een account aanmaken voor mijn.poraad.nl. Dit kan op: https://www.poraad.nl/user/register. De beheerder van het portal moet vervolgens de juiste autorisatie aan het account koppelen. Dit doen we zo snel mogelijk. We proberen het altijd binnen twee werkdagen te realiseren. Als u al wel een account hebt, maar uw wachtwoord niet (meer) weet, dan kunt u zelf een nieuw wachtwoord aanmaken via: https://www.poraad.nl/user/password.

Mijn.poraad.nl is te vinden in het menu van de website van de PO-Raad (www.poraad.nl). U vindt de afgeschermde berichten en mogelijkheden echter in de hele website. Zodra u bent ingelogd, ziet u op de themapagina's ook de afgeschermde berichten en mogelijkheden.

In mijn.poraad.nl vindt u ook nieuwsflitsen, u kunt een discussie voeren in het PO-Café en er zijn externe aanbieders van verschillende diensten en opleidingen voor schoolbesturen. Leden van de PO-Raad kunnen deze diensten en opleidingen met korting inhuren.

De PO-Raad heeft mijn.poraad.nl ontwikkeld op basis van vragen van leden. Het is voortdurend in beweging en wordt aangepast op basis van vragen en ervaringen van leden. Het portal is bedoeld als leuke en nuttige aanvulling op het lidmaatschap van de PO-Raad.

Vragen of opmerkingen over mijn.poraad.nl kunt u mailen naar Harm van Gerven.