Back to School: Schrijf u in voor de Leergang Slimmer leren met ICT

Tijd om terug de schoolbanken in te gaan, tijd voor de leergang Slimmer leren met ICT! De leergang biedt u een goede basis om in uw eigen organisatie met ICT aan te slag te gaan. In vier dagen, verspreid over het schooljaar 2016-2017, gaat u de diepte in, is er ruimte voor de eigen casuïstiek en wordt u uitgedaagd om, samen met uw team, verder te gaan.

Waarom u de leergang echt niet wilt missen? Coördinator leergang Eelke Bosman (PO-Raad) verwoordt het goed: ,,De leergang geeft de mogelijkheid om dieper op de inhoud in te gaan. Doordat de dagen verspreid zijn over het hele schooljaar kunt u ook direct aan de slag in uw organisatie. De ontwikkelingen binnen de eigen schoolorganisatie staan centraal en tijdens de bijeenkomsten bieden we inspiratie en handvatten waar de deelnemers zelf weer mee aan de slag kunnen. Daarnaast is de leergang nog niet in beton gegoten, maar bepalen we een deel van het programma aan de hand van de vraagstukken van de deelnemers. Een spannend proces dat past bij onderwijs op maat.’’

De PO-Raad nodigt u uit uw collega-bestuurders, stafmedewerkers (ICT-coördinatoren) en schoolleiders mee te nemen en samen deel te nemen aan de leergang. Zo kunt u als team, gericht op uw eigen organisatie, leren en ontwikkelen. Ook zorgt u ervoor dat de daadwerkelijke implementatie van ICT een gezamenlijke en gedragen actie wordt.

Om een optimaal resultaat te bereiken krijgt u materiaal aangereikt ter voorbereiding op de bijeenkomsten. Wij zorgen voor de faciliteiten om ook tussen de bijeenkomsten in kennis uit te wisselen met andere deelnemers.

Praktische informatie

De eerste bijeenkomst vindt plaats op 6 oktober, de andere data zijn 8 december 2016, 9 februari 2017 en 11 mei 2017. Hier vindt u meer informatie over de leergang en middels het webformulier kunt u zich aanmelden. De leergang is voor u geschikt als uw organisatie aan de slag wil met ICT of hiermee al goed op weg is en een duidelijke visie op onderwijs en ICT heeft. Bekijk de filmpjes op deze pagina om te zien of dit voor u geldt.

Deelnemen aan de leergang is gratis.

Laatst gewijzigd: 
vrijdag 22 juli 2016

Nieuwscategorieën