Bevlogen Besturen: inschrijving congres PO-Raad geopend voor leden

De PO-Raad presenteert met trots het programma van zijn eerste congres 'Bevlogen Besturen'. Sprekers vanuit het bedrijfsleven, de wetenschap en het maatschappelijk middenveld staan garant voor een interessante tweedaagse, waar iedere schoolbestuurder zijn of haar winst uit zal kunnen halen.

Leden van de PO-Raad kunnen zich vanaf heden inschrijven voor dit congres op 7 en/of 8 juni aanstaande. 'Bevlogen Besturen' start donderdag 7 juni met een inleiding, diner pensant en een PO-Raad College Tour. Vrijdag zijn er meerdere plenaire sessies en hoorcolleges, over uiteenlopende onderwerpen. Tijdens het diner, na de PO-Raad College Tour en tussen de sessies door heeft u ruim de gelegenheid informeel contact te leggen met uw collega's.

U kunt zich inschrijven voor één van de dagen, of voor beide. In dat geval krijgt u natuurlijk een aantrekkelijke korting, bovenop de toch al voordelige ledenprijs. En als u zich nu inschrijft, krijgt u ook nog eens vroegboekkorting!

Het congres vindt plaats in Congrescentrum De Werelt in Lunteren. Dit centrum biedt de mogelijkheid te blijven overnachten. 

Laatst gewijzigd: 
woensdag 2 mei 2012

Trefwoorden

Nieuwscategorieën