#BevlogenBesturen: inschrijving voor congres PO-Raad geopend

Leden van de PO-Raad en andere bestuurders uit het primair onderwijs kunnen zich vanaf nu aanmelden voor het tweedaagse congres: Bevlogen Besturen – om de leerling. Het congres start donderdagmiddag, 5 juni, om 15.30 uur en eindigt vrijdagmiddag 6 juni rond diezelfde tijd. Aanmelden voor alleen de donderdag of alleen de vrijdag is mogelijk, al is het programma als 24-uurs programma opgebouwd.

Donderdag is het hoofdthema: Onderwijs: verdienvermogen, of… ? Na een inleiding door professor Van Lieshout, een van de samenstellers van het rapport ‘naar een lerende economie; investeren in het verdienvermogen van Nederland’ dat de WRR eind 2013 publiceerde, discussiëren de aanwezigen met de professor en met elkaar over de vraag of het onderwijs vooral een economische functie dient, of een bredere opdracht heeft. En wat de rol van de overheid en de onderwijsbesturen is om hier invulling aan te geven.

Tijdens en na het diner is er ruim de gelegenheid om op een meer informele wijze uw collega’s te spreken. ’s Avonds zal de band Like Us een optreden verzorgen.

Programma

Het programma van vrijdag 6 juni kent een interessante line-up: vanuit politiek, wetenschap en praktijk komen vooraanstaande experts om hun visie met de bezoekers te delen en hierover in gesprek te gaan.

Ook ruimtevaarder –en ambassadeur van Techniekpact 2020-  André Kuipers verzorgt een lezing.

Laatst gewijzigd: 
donderdag 17 april 2014

Nieuwscategorieën