Conferentie Opbrengstgericht leiderschap

De PO-Raad nodigt bestuurders en schoolleiders uit voor een grote landelijke conferentie ‘Opbrengstgericht leiderschap’ op 16 november a.s. in Nieuwegein. Er is uitgebreid aandacht voor de samenwerking tussen bestuur en directie en voor opbrengstgericht werken op de verschillende niveaus in de schoolorganisatie.

Tijdens de conferentie vertellen bestuurders en schoolleiders die deelnemen aan het project Opbrengstgericht leiderschap over hun ervaringen. Ook zijn er hoorcolleges van experts. U doet veel kennis en inspiratie op voor het versterken van het opbrengstgericht leiderschap in uw eigen (school)organisatie.

Opbrengstgerichte cultuur
Bij opbrengstgericht leiderschap komt veel kijken: meten en analyseren, kennis en kunde van uzelf en uw medewerkers, de leerling-populatie, invloeden van buitenaf, het kiezen en uitvoeren van de juiste interventies, maar vooral… een opbrengstgerichte cultuur, waarin het veilig is om informatie te delen en van elkaar te leren.

Als bestuurder en schoolleider bent u verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van het onderwijs. U levert een belangrijke bijdrage aan het primaire proces wanneer u weet hoe uw schoolorganisatie ervoor staat, zorgt voor ondersteuning van het primaire proces en hoge doelen stelt.

Informatie
De conferentie start met een vroege lunch en eindigt met een dinerbuffet. Schrijf nu in >>

Datum: 16 november 2011
Tijd: 11.30-19.30 uur
Locatie: NBC, Nieuwegein

 

Lees de uitnodiging >>

Laatst gewijzigd: 
maandag 12 december 2011

Nieuwscategorieën