Congres PO-Raad

Donderdag 7 en vrijdag 8 juni organiseert de PO-Raad een 24-uurs congres. Met dit congres wil de PO-Raad haar leden een inspirerende bijeenkomst bieden met aandacht voor de uitdagingen van vandaag, als ook stof tot denken over de toekomst van het onderwijs en de uitdagingen van morgen. Op het congres komen prominente sprekers, waaronder de heer Tex Gunning (lid Raad van Bestuur Akzo Nobel en commissaris bij diverse bedrijven), Paul Schnabel (directeur van het SCP), Paul Zoontjens (hoofddocent staats- en bestuursrecht en lid van de Onderwijsraad) en Jelle Jolles (hoogleraar Hersenen, Gedrag & Educatie). Ook komt de heer Arne Gast van McKinsey, die hun rapport over grote veranderingen in onderwijssystemen zal bespreken.

Het congres vindt plaats in congrescentrum De Werelt te Lunteren en begint donderdag 7 juni direct na de ALV van de PO-Raad. De ALV start om 13.00 uur. Het congres begint om 17.30 uur met een inleiding door Tex Gunning, gevolgd door een gezamenlijk diner-pensant, waarna het programma wordt voortgezet met een interactief programma met de heer Gunning. De volgende dag start het congres direct na het ontbijt met een centrale inleiding door Paul Schnabel. Daarna kunt u kiezen uit twee plenaire sessies en vervolgens uit vier subsessies. Het congres zal tot ongeveer 15.00 uur duren.

Natuurlijk is er naast een inhoudelijk interessant programma volop ruimte voor informeel contact tussen de leden van de PO-Raad onderling en contact met bestuur en medewerkers van de PO-Raad: tijdens het diner, na het avondprogramma en de volgende dag tijdens de lunch en de andere pauzes.

Over enkele weken start de inschrijving, maar reserveer deze data nu alvast in uw agenda. Congrescentrum De Werelt biedt de mogelijkheid te overnachten.

Laatst gewijzigd: 
vrijdag 13 januari 2012

Trefwoorden

Nieuwscategorieën