Congres PO-Raad 2014 op donderdag 5 en vrijdag 6 juni in Harderwijk

Het  PO-Raad Congres vindt dit jaar plaats op donderdag 5 en vrijdag 6 juni 2014, aansluitend op de Algemene Leden Vergadering (ALV). Sprekers vanuit de wetenschap, politiek en het maatschappelijk middenveld zorgen voor een interessante tweedaagse met een afwisselend programma. Het is de derde keer dat de PO-Raad dit congres organiseert.

Niet alleen kunt u er veel kennis opdoen, het programma biedt ook ruimschoots de gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen, van elkaar te leren en nieuwe inspiratie op te doen. Binnenkort wordt het volledige programma van de tweedaagse bekend gemaakt en is inschrijven mogelijk.

Strategische beleidsagenda

Het programma is mede gebaseerd op de pijlers van de Strategische Beleidsagenda, die op de ALV van 27 november 2013 door de leden van de PO-Raad is vastgesteld. De thema’s worden zowel theoretisch als praktisch belicht vanuit politieke, wetenschappelijke en maatschappelijke invalshoeken. Aan het einde van de tweedaagse weet u ook hoe u dat wat u heeft geleerd onmiddellijk in uw eigen onderwijsorganisatie kunt toepassen.

Locatie

De tweedaagse vindt plaats in het Van der Valk in Harderwijk: een moderne, goed bereikbare locatie met prima congresfaciliteiten en comfortabele hotelkamers.

Noteert u nu vast de data van de tweedaagse in uw agenda. Leden van de PO-Raad hebben voorrang bij het inschrijven en ontvangen korting op de toegangsprijs.

Laatst gewijzigd: 
dinsdag 11 maart 2014

Nieuwscategorieën