Controle van schoolgegevens op websites

Verschillende scholen lieten ons weten dat zij van Digiloket het verzoek hebben gekregen om de gegevens op de website scholenkeuze.nl te controleren. Om eventuele misverstanden te voorkomen, wijzen wij erop dat het hier niet gaat om de website www.scholenopdekaart.nl van de PO-Raad.

De website scholenkeuze.nl wordt beheerd door de organisatie Digiloket. Naast deze website en www.scholenopdekaart.nl zijn er ook andere particuliere initiatieven die (openbare) gegevens gebruiken om informatie over scholen toegankelijk te maken.

De website scholenopdekaart.nl is het resultaat van het project Vensters PO van de PO-Raad. Op deze website geeft de sector zelf informatie over de resultaten. Daarbij lichten we toe waarom de cijfers zijn zoals ze zijn.  De PO-Raad wil zo de sector ook helpen om regie te nemen als het gaat om de presentatie van de kwaliteit van het onderwijs.

De PO-Raad roept scholen op om actief mee te doen aan Vensters PO.  Wilt u als bestuur of school ook starten met Vensters PO? Hier leest u hoe u kunt inloggen en uw SchoolVenster kunt bewerken. U kunt ook contact opnemen met de servicedesk van Vensters PO via telefoonnumer 030-2324890 of per e-mail

Laatst gewijzigd: 
donderdag 6 maart 2014

Trefwoorden

Nieuwscategorieën