De buurt daagt uit tot samenwerking

Op donderdag 20 november 2008 is in Rotterdam een manifestatie voor professionals en bestuurders om ervaringen te delen over innovatief maatschappelijk ondernemen. U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst via www.buurtalliantie.nl.

Buurtalliantie is een samenwerkingsverband van vijfentwintig verschillende maatschappelijke organisaties (waaronder de PO-Raad). Het verband biedt een platform voor innovatief maatschappelijk ondernemen, waarbij de brede school ook een belangrijk thema is.

Tijdens de manifestatie op 20 november in Rotterdam kunt u ervaringen delen en geïnspireerd te raken. U kunt toekomstige partners ontmoeten en zien dat gezamenlijk maatschappelijk ondernemen werkt.

Omdat de problematiek erom vraagt, zoeken professionals en bestuurders elkaar steeds vaker op bij het vinden van oplossingen. De buurt daagt uit tot samenwerking, zoals te zien is in de 100 samenwerkingsprojecten die centraal staan op de manifestatie. Naast ontmoeting op de markt en tijdens excursies, is er verdieping - wat werkt, wat werkt niet - in de vorm van debatten, masterclasses, workshops en films met nagesprekken, waarbij bevlogen professionals, bestuurders en buurtbewoners vertellen over hun successen en missers.

De brochure met het programma kunt u vinden op www.buurtalliantie.nl Daar kunt u zich ook aanmelden voor de bijeenkomst en de digitale nieuwsbrief.

Laatst gewijzigd: 
donderdag 20 oktober 2011

Nieuwscategorieën