Feestelijk vlagmoment voor vso-leerlingen

Hoewel een aantal leerlingen in het voortgezet speciaal onderwijs nog midden in de Staatsexamens zitten, zijn er ook al leerlingen die deze week hun deelcertificaten of diploma in ontvangst mogen nemen. Vandaag wordt de vlag gehesen voor vso-leerlingen die dit jaar Staatsexamen hebben afgelegd. De PO-Raad feliciteert deze leerlingen van harte!

De aftrap van de felicitatie-estafette is vanmiddag op het Altra College in Amsterdam. Het vlagmoment is georganiseerd door Elijah Delsink, leerling van de school. Door het initiatief van Elijah heeft het College voor Examens en Toetsing speciale vlaggen laten maken die naar alle vso-scholen worden gestuurd. Zo kan iedere school deze vlag hijsen op de diploma-uitreiking of een ander feestelijk afsluitingsmoment.

PO-Raad voorzitter Rinda den Besten en aan aantal Tweede Kamerleden zijn op initiatief van Elijah aanwezig bij het feestelijke vlagmoment. Zij zullen de vlag aan regio Zuid en regio Midden overhandigen, waar op een later moment de vlag wordt gehesen.

Laatst gewijzigd: 
vrijdag 3 juli 2020

Nieuwscategorieën