Geef u nu op voor De Kennisparade

Middenin de schitterende bossen van Lunteren kunt u zich op 13 november 2013 onderdompelen in De Kennisparade, een kleurrijke dag over praktijkgericht onderzoek in het onderwijs. Struin langs verschillende podia waar tientallen onderzoeksprojecten – die door, met en in scholen zijn uitgevoerd – zich op creatieve wijze aan u presenteren.

Maak kennis met de opbrengsten van praktijkgericht onderzoek aan de hand van acht thema’s: omgaan met verschillen, inzet (digitale) leermiddelen, nieuwe onderwijsconcepten, professionalisering en de lerende organisatie, bestuur en management, basisvaardigheden en kernvakken, school en omgeving en onderwijskwaliteit en opbrengstgericht werken. Wilt u bij bepaalde thema’s meer de diepte in? Schuif dan aan bij een interactieve workshop of inhoudelijke discussie.

De basis van elk onderzoek is altijd een concreet probleem of vraag uit het onderwijsveld, waarbij de praktijkprofessionals intensief samenwerken met de onderzoekers. Zo zijn de resultaten van het onderzoek direct bruikbaar in de dagelijkse onderwijspraktijk en draagt praktijkgericht onderzoek bij aan het overbruggen van de kloof tussen onderzoek en praktijk.


Ervaar op deze dag wat praktijkgericht onderzoek allemaal oplevert voor u en voor scholen. De Kennisparade is een bron van inspiratie voor iedereen met hart voor kwaliteit in het primair en voortgezet onderwijs. Hoor, leer, discussieer en raak geïnspireerd!

Voor meer informatie en tickets zie www.kennisparade.nl of neem contact op met Gitta Snijders.

Laatst gewijzigd: 
donderdag 22 augustus 2013

Trefwoorden

Nieuwscategorieën