Gratis zelftest tbv beleidsrijk financieel management

Op de website van ‘Eerst kiezen dan delen’ kunt u nu een gratis zelftest doen, om sterkten en zwakten te identificeren op het gebied van beleidsrijk financieel management. Hiermee krijgen de deskundigheidsprofielen, die ook vrij beschikbaar zijn, meer waarde en de resultaten helpen u tevens bij het maken van keuzes uit de producten en diensten van het professionaliseringsaanbod.

Scholing
De profielorganisaties VGS, VOS/ABB, VBS, Besturenraad, Bond KBO en LVGS bieden onder de paraplu van het project 'Eerst kiezen, dan delen' tweedaagse scholing aan. De koppeling van financial management en beleidsdoelen staat centraal. In kleine groepen maakt u concrete stappen om te komen om binnen uw organisatie van financial control te komen tot management control: een meerjarig focus op het realiseren van beleidsdoelstellingen. Voor de data, locaties en kosten klikt u op de overzichtspaginaop ‘meer informatie en aanmelden’ bij de aanbieder van uw keuze.

Aanvullende producten en diensten kunt u vinden op het Marktplein.

Achtergrond 'Eerst kiezen, dan delen'
Een optimale koppeling tussen onderwijskundig beleid en financieel beleid. Dát is het doel van het project 'Eerst kiezen, dan delen'. Alle activiteiten die wij aanbieden op dit thema kunt u op eerstkiezen.poraad.nlterugvinden. We hopen dat de website u een goede ondersteuning biedt om van uw onderwijskundig beleid en financieel beleid een samenhangend geheel te maken.

 

Laatst gewijzigd: 
maandag 12 december 2011

Nieuwscategorieën