Groot succes flashmob

De enthousiaste deelname aan de flashmob op de NOT toont de brede steun voor het protest tegen de bezuinigingsoperatie van 300 miljoen op Passend onderwijs. Om 12.00 uur woensdagmiddag, 26 januari, maakten alle deelnemers dezelfde beweging en riepen hard “NEE, NEE, NEE”. NOT-bezoekers reageerden eensgezind dat zij de acties ondersteunen en de bezuiniging afwijzen. Veel mensen gaven daarbij ook aan de petitie al ondertekend te hebben.

Lokale acties
Bij de organisatoren van deze ‘ludieke actie’ stroomden de afgelopen dagen ook de aanmeldingen binnen: vanuit het hele land gaven leerkrachten, directeuren en bestuurders aan op hun eigen school mee te zullen doen. Veel scholen hebben daarmee lokaal de media gehaald:

9 februari: Landelijke manifestatie
Deze actie was voor vakbonden, werkgevers, ouder- en onderwijsorganisaties een opmaat naar de landelijke manifestatie tegen de bezuinigingen op het Passend onderwijs, op woensdag 9 februari . Op die dag vindt in het NBC Nieuwegein een landelijke actiemanifestatie plaats waaraan alle betrokken partijen deelnemen.

Dossier Passend onderwijs/bezuinigingen >>
Lokale media over de bezuinigingen >>

Flashmob op de NOT:

Goudenregenschool in Hilversum:

 

 

Laatst gewijzigd: 
dinsdag 10 januari 2012

Nieuwscategorieën