Heeft uw schoolbestuur het beste jaarverslag van Nederland?

Schoolbesturen kunnen vanaf nu meedoen aan de verkiezing van het beste jaarverslag van Nederland. Voor de achtste keer organiseert Dyade Dienstverlening Onderwijs de verkiezing voor het primair en het voortgezet onderwijs. Uit alle inzendingen worden in totaal per categorie vijf jaarverslagen genomineerd. Hieruit kiest een onafhankelijke en deskundige jury het beste jaarverslag voor het PO en voor het VO.

Jury

De jury bestaat uit de volgende personen:

  • Hubert Visser (juryvoorzitter, partner KPMG en secretaris werkgroep Nieuwe Richtlijnen Jaarverslaglegging Onderwijs)
  • Jet Weigand-Timmer (oud-voorzitter Ouders & COO, thans Ouders van Waarde)
  • Reinier Goedhart (beleidsadviseur bekostiging PO-Raad)
  • Gert-Jan van den Berg (adviseur bedrijfsvoering VO-raad)
  • Maarten Schoon (bestuurslid Vereniging voor Toezichthouders in Onderwijsinstellingen VTOI)

Uitreiking

De uitreiking van de Bestuursbokaal 2014 vindt plaats op donderdag 27 november vanaf 15.00 uur in Bilderberg kasteel 't Kerkebosch, te Zeist.

Jaarverslag inzenden

Stuur uw verslag uiterlijk 17 oktober 2014 in door te mailen naar info@dyade.nl. U kunt het verslag (in zesvoud) ook per post te versturen naar: 

Dyade Dienstverlening Onderwijs
T.a.v. jury Bestuursbokaal
Postbus 5040
3302 JA Utrecht

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel of mail de coördinator van de Bestuursbokaal Clemens Geenen. Hij is te bereiken via clemens.geenen@dyade.nl of 06-21 21 02 34.

De winnaars in 2013 waren O2A5 uit Arkel voor het PO en CSG Reggesteyn uit Nijverdal voor het VO. Zij kregen naast een beeldje en een oorkonde ook op- en aanmerkingen van een onafhankelijke deskundige jury. Deze feedback maakt het mogelijk om het volgende jaarverslag nog beter te maken. Is dat ook uw doel stuur dan uw jaarverslag in. Op woensdag 14 januari 2015 organiseert Dyade een workshop over het jaarverslag 2014 met de 10 beste tips en aanbevelingen uit de Bestuursbokaal. Wilt u meer info hierover mail dan info@dyade.nl.

Laatst gewijzigd: 
dinsdag 7 oktober 2014

Trefwoorden

Nieuwscategorieën