Het kan nog! Online meepraten over een nieuwe cao PO

Wat mag er absoluut niet ontbreken in een nieuwe cao PO? Wat heeft u als bestuurder, leraar, leidinggevende of ondersteuner nodig om onderwijskwaliteit te kunnen blijven leveren? En hoe zorgen we ervoor dat in die behoeften wordt voorzien? Laat ook uw stem horen en praat mee tijdens de online discussie over een nieuwe cao. 

De PO-Raad en haar partners vinden het belangrijk dat u zelf invloed heeft op uw eigen, nieuwe cao. Gevoed door uw wensen en suggesties gaat de PO-Raad  komend najaar de cao-onderhandelingen in. Het gaat dan om uw ideeën over werktijden, roosters en verlof, over levensfases en inzetbaarheid. Over loopbanen en professionalisering en ga zo maar door.

In de afgelopen maand kon u al meepraten op een van de bijeenkomsten in de Tweeweekse ‘mijn werk, onze scholen’. Met de informatie die toen is verzameld, gaan we de discussie verder – online - verdiepen.

Meepraten kan in mei, tijdens de vier digitale discussiesessies:

  • woensdag 22 mei​ van 13.00 tot 14.30 uur
  • woensdag 22 mei​ van 20.00 tot 21.30 uur
  • woensdag 29 mei​ van 13.00 tot 14.30 uur
  • woensdag 29 mei​ van 20.00 tot  21.30 uur

Geïnteresseerd? Schrijf u dan nu hier in.  Inschrijven is nodig, zodat we u de juiste inlogdetails kunnen sturen. Meedoen is anoniem en kan met uw computer of iPad, vanuit huis of uw werk.

Bestanden bij dit nieuwsitem: 

Laatst gewijzigd: 
dinsdag 24 februari 2015

Trefwoorden

Nieuwscategorieën