Inkoopvoordeel voor leden PO-Raad

Veel scholen kunnen fors besparen door hun inkoop te professionaliseren. Dat betekent op een gemiddelde basisschool al snel een besparing van 10.000 euro per jaar. De Onderwijs Inkoop Groep helpt besturen om hun inkoop in kaart te brengen, te analyseren en te verbeteren. Leden van de PO-Raad krijgen meer dan 10% korting op de dienstverlening van de OIG. 

De Onderwijs Inkoop Groep licht uw inkoopdossiers door en zal ze zo mogelijk opnieuw uitonderhandelen. Natuurlijk staat de relatie met de bestaande leverancier centraal en blijft u als bestuurder altijd 'in charge'. Bij 'inkoopdossiers' kunt u denken aan schoolmaterialen, schoonmaak, automatisering, beveiliging, afval, bedrijfshulpverlening, kopieerapparatuur, et cetera. Als bestuur kunt u tevens direct profiteren van scherpe inkoopcondities die zijn vastgelegd met diverse partnerleveranciers in het OIG inkoopcollectief.

Het concept is op basis van no cure no pay. U loopt dus geen risico's en bent altijd zeker van een aantoonbare besparing. De Onderwijs Inkoop Groep heeft haar oorsprong zowel in het onderwijs als in de inkoopbranche en kan daardoor de brug slaan naar professionele inkoop met bijbehorende inkoopbesparingen.

Laatst gewijzigd: 
dinsdag 20 maart 2012

Nieuwscategorieën