Kostenbeheersing arbeidsongeschiktheid

Op 29 mei ,1 en 5 en 12 juni 2012 organiseert de PO-Raad in samenwerking met Mercer en Marsh een aantal bijeenkomsten voor leden met als thema: Kostenbeheersing arbeidsongeschiktheid. Op deze middag komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Regie over verzuim en arbeidsongeschiktheid en Eigen Risicodragen voor de WGA
    Een groot deel van de lumpsum wordt besteed aan personele kosten. Meer dan 30% daarvan heeft betrekking op verzekeringen, verzuim en re-integratie. Door goed management van verzuim en arbeidsongeschiktheid en gebruikmaking van de subsidies en premiekortingen en/of een eigen risicodragerschap zijn er veelal besparingen te behalen.
  • Verzekeringen: de Onderwijs Totaal Polis, een aantrekkelijke optie? 
    Het gemak van alle belangrijke verzekeringsvormen voor schoolbesturen, leerkrachten en leerlingen in één pakket op basis van uitgebreide voorwaarden tegen concurrerende premies.
  • Veiligheid op scholen
    Is dit de verantwoordelijkheid voor de lokale overheid of het schoolbestuur of een gezamenlijke verantwoordelijkheid? Veiligheid is niet alleen een kwestie van beveiligingsinstallaties, maar zit ook in bewustwording.

Vanaf 12.30 uur bent u van harte welkom, waarna de bijeenkomst start om 13:00 uur en wordt afgesloten rond 17:00 uur. Daar de onderwerpen zowel HR als Financiën raken, heten wij graag beide disciplines welkom op de bijeenkomsten. Neem dus vooral uw collega mee.

Laatst gewijzigd: 
woensdag 16 mei 2012

Nieuwscategorieën