Manifestatie Buurtalliantie 10 februari 2011

Meer dan 1000 professionals uit de praktijken van wonen, werken, zorg, welzijn, onderwijs, sport, cultuur en media komen tijdens de Manifestatie Buurtalliantie op 10 februari 2011 in Den Haag samen met bestuurders, gemeente ambtenaren en actieve buurtbewoners uit het land.

Het programma met praktische workshops, scherpe debatten, boeiende lezingen, leerzame talkshows, netwerksessies en projectenmarkt, biedt concrete handvatten om in deze tijd van bezuinigingen de urgente vraagstukken in de wijken en buurten samen slim en effectief aan te gaan. Daarnaast is er een groot aanbod van excursies naar innovatieve Haagse samenwerkingsprojecten en buurtprogramma's.

Meer informatie >>

Over Buurtalliantie
Buurtalliantie is een meerjarig platform dat zich richt op buurtontwikkeling en het bevorderen van samenwerking tussen maatschappelijke ondernemers in de buurt. Buurtalliantie staat voor een manier van werken die enthousiaste professionals en burgers ruimte geeft bij het oplossen of voorkomen van problemen in de buurt. Het platform bestaat uit een online webcommunity, regionale bijeenkomsten en een jaarlijkse, landelijke manifestatie.

Laatst gewijzigd: 
donderdag 20 oktober 2011

Nieuwscategorieën