Meest oudervriendelijk jaarverslag

Onlangs heeft de Nederlandse Katholieke vereniging van Ouders (NKO) de prijs voor meest oudervriendelijk jaarverslag uitgereikt aan het bestuur van de Stichting Primair Onderwijs in Venray. Het jaarverslag van een school kan een uitstekend middel zijn om ouders te betrekken bij het onderwijs. NKO geeft aan dat ouders in het jaarverslag iets willen lezen over de kwaliteit van het onderwijs, zoals ict, uitslag citotoetsen, opleiding leerkrachten, de vrijwillige ouderbijdrage, tussenschoolse opvang, en hoe schoon toiletten er uit zien.

De hoofdprijs bestaat uit een geldbedrag van 1500 euro. De tweede prijs van 750 euro ging naar Veldvest, een stichting voor algemeen- en bijzonder katholiek onderwijs uit Veldhoven. De derde prijs, goed voor een geldbedrag van 500 euro, is weggelegd voor Focus, een Stichting voor Onderwijs en Opvoeding uit Sittard. De extra prijs – de NKO prijs - van 300 euro wordt uitgereikt aan de Stichting Carmelcollege uit Hengelo.

Besturen die mee willen dingen naar de hoofdprijs van de volgende editie kunnen hun jaarverslag 2008 vóór 1 oktober 2009 insturen naar de NKO.

Laatst gewijzigd: 
donderdag 20 oktober 2011

Nieuwscategorieën