Nieuwe film: Van versnellingsvraag naar antwoord

Wat zijn versnellingsvragen? Wat doen de PO-Raad en Kennisnet ermee en wat levert dat op voor de leerling? En welk proces doorloopt een versnellingsvraag eigenlijk? Dit nieuwe filmpje geeft binnen vijf minuten inzicht in deze en meer vragen. Kijk snel!

(Versnellingsvragen, van vraag naar oplossing voor het primair onderwijs. Door: Rob Voorwinden)

Een eigen vraag?

Heeft u ook een ICT-dilemma? Stel uw vraag! Dat kan door dit formulier in te vullen. Scholen kunnen ook komend jaar weer in drie periodes vragen indienen. De eerstvolgende selectieronde vindt plaats op 20 januari. Daarna volgen dit jaar nog twee andere selectierondes. De tweede periode loopt tot woensdag 11 mei 2016 en de derde tot woensdag 21 september 2016. Voor meer informatie en een overzicht van de voorwaarden waaraan uw ICT-vraagstuk moet voldoen om in aanmerking te komen voor selectie, kijkt u op deze pagina

Om zelf een vraag in te dienen, is het van belang dat u een account heeft op Mijn PO-Raad. Inloggen of een account aanmaken, doet u door rechtsboven op deze website te klikken op het tabblad Mijn PO-Raad.

Een vraag ondersteunen

Deelt u de vraag die een collega-bestuur al heeft gesteld, dan kunt u dat kenbaar maken door de vraag te ondersteunen. Dat doet u door op de blauwe knoppen 'ondersteun deze vraag' te klikken die bij iedere individuele versnellingsvraag te vinden zijn. Pas wanneer een vraag twee keer of meer is ondersteund, komt deze in aanmerking voor selectie en hulp door PO-Raad en VO-raad. Iedere vraag kan per bestuur één keer worden ondersteund. Een overzicht van alle versnellingsvragen vindt u op www.poraad.nl/versnellingsvragen.

Ook om een vraag te ondersteunen, dient u een account te hebben (aangemaakt) op Mijn PO-Raad. 

Eerdere vragen

Eerder ingediende vragen hebben inmiddels diverse tussenresultaten opgeleverd. Met de andere zijn deskundigen volop aan de slag. De status van de individuele vragen is te lezen op de webomgeving voor versnellingsvragen

Laatst gewijzigd: 
woensdag 13 januari 2016

Trefwoorden