Nieuwe instrumenten in de Toolbox

Een aantal instrumenten in de Toolbox zijn geactualiseerd. Hieronder vindt u een overzicht. Voor meer informatie over de specifieke instrumenten, klikt u op de links.

  • De instrumenten voor het maken van de meerjarenbegroting voor de basisschool en voor de speciale basisschool. Die voor de school voor (voortgezet) speciaal onderwijs volgt in de loop van september, wanneer er hopelijk meer bekend is over de implementatie van passend onderwijs.
  • De FPE-instrumenten voor het maken van de meerjarenbegroting voor de basisschool en voor de speciale basisschool. Er zal geen FPE- model komen voor het (V)SO. Hiervoor zouden we willen verwijzen naar het (V)SO geld model, dat naar verwachting in de loop van september gereed is, wanneer er hopelijk meer bekend is over de implementatie van passend onderwijs.
  • Het model personele kosten PO.

 

Wij zijn uiteraard benieuwd naar uw reactie en bevindingen. Uw ervaringen kunnen gebruikt worden voor het up-to-date houden van de modellen. U kunt uw reactie versturen naar r.goedhart@poraad.nl.

 

Laatst gewijzigd: 
maandag 12 december 2011

Nieuwscategorieën