Nieuwe website Techniekpact live

Heeft u hem al gezien? De nieuwe website van het Techniekpact. Met voorbeelden, nieuwsberichten en informatie over activiteiten in de landsdelen willen alle betrokkenen u een nog beter beeld geven van de uitvoering van het pact. Op de website is bijvoorbeeld een interview te lezen met Cindy Raaijmakers, techniekcoördinator en Gonnie Verhagen, directeur van basisschool St. Trudo uit Stiphout. Zij vertellen hoe ze wetenschap en techniek op hun school laten leven. En hoe ze iedereen enthousiast hebben gekregen voor techniek.

De website bundelt verder alles wat er binnen het Techniekpact op landelijk, regionaal en sectoraal niveau gebeurt. Via cases wordt zichtbaar hoe partijen de acties van het Techniekpact uitvoeren. Laat u inspireren en leer van de tips.

De website moet de interactie tussen stakeholders en de betrokkenheid bij het Techniekpact vergroten. Op een makkelijke manier moeten partijen elkaar kunnen vinden, ideeën kunnen uitwisselen en van elkaar kunnen leren. De komende tijd worden meer goede voorbeelden via de website gedeeld. Heeft u zelf een mooi initiatief? Stuur informatie daarover dan naar info@techniekpact.nl.

PO-Raad en het Techniekpact

In het Techniekpact hebben onderwijs, bedrijfsleven en werknemers afgesproken dat ze meer gaan samenwerken om het tekort aan goed opgeleide technici te beperken. De PO-Raad heeft het pact namens het primair onderwijs ondertekend.

Laatst gewijzigd: 
donderdag 10 april 2014

Nieuwscategorieën