Onderwijsconferentie NL2025

Op 26 november 2012 organiseert Stichting Cosmicus in samenwerking met de PO-Raad, VO-raad, VBS (Verenigde Bijzondere Scholen) en Risbo (onderzoeksinstituut verbonden aan Erasmus Universiteit Rotterdam) de Onderwijsconferentie NL2025. Het thema van de conferentie is: Het probleem van ‘niemand’: overgangen binnen het Nederlandse onderwijsstelsel en naar de arbeidsmarkt.

Tijdens de conferentie worden de verschillende overgangen in het onderwijs en naar de arbeidsmarkt benoemd, de knelpunten worden belicht en goede voorbeelden aangedragen. Sprekers zijn onder andere Annette Roeters (inspecteur generaal van het onderwijs), Raphaela Carriere (systeem- en ontwikkelingspsycholoog) en  Frank Elderson (directeur De Nederlandsche Bank). Daarnaast zal er een onderwijspanel zijn, bestaande uit de (vice-) voorzitters van de PO-Raad, VO-raad, MBO Raad en HBO-raad. In deelsessies zullen de verschillende overgangen in het onderwijs aan bod komen.

De conferentie vindt plaats in Crowne Plaza te Den Haag (Van Stolkweg 1), van 12:30 – 17:00 uur. De entree is gratis; meldt u zich echter wel aan via de website www.onderwijsconferentieNL2025.nl . Daar vindt u tevens alle informatie en het volledige programma van de middag. 

Laatst gewijzigd: 
maandag 15 oktober 2012

Trefwoorden

Nieuwscategorieën