Pensioenontbijt voor werkgevers in overheid en onderwijs

Begin oktober organiseert ‘Wijzer in geldzaken’ de Pensioen3daagse. Doel van deze dagen is het vergroten van het pensioenbewustzijn in Nederland. Op deze dagen besteden verschillende organisaties, bedrijven en instellingen aandacht aan pensioen.

Het VSO laat deze dagen niet ongemerkt voorbij gaan en organiseert op donderdag 6 en vrijdag 7 oktober pensioenontbijten voor alle overheids- en onderwijssectoren. Verspreid over het hele land, zodat u na uw ontbijt niet te lang hoeft te reizen naar uw werkplek.

Voor wie?
De ontbijtsessies zijn bedoeld voor directeuren/hoofden P&O en Financiën en hun beleidsmedewerkers. Per sessie streven wordt gestreefd naar zo gemengd mogelijke groepen uit onderwijs en (decentrale) overheden.

Waarover gaan de gesprekken?
Tijdens een lekker ontbijt gaat u gedurende anderhalf uur met elkaar in gesprek over de pensioenproblematiek in het algemeen en bij het ABP in het bijzonder. De discussiethema’s krijgt u vooraf en de sessies worden begeleid door een pensioendeskundige uit een van de sectoren.

Waarom meedoen?
De ontbijtsessies zijn een unieke gelegenheid om met vakgenoten uit andere overheidssectoren over pensioen te discussiëren en het VSO gedachten mee te geven voor de onderhandelingen over een noodzakelijke herziening van het ABP-pensioencontract.

Waar worden de ontbijtsessies gehouden?
Alle ontbijtsessies zijn van 8:00 uur tot 9:30 uur.

Op 6 oktober staan de volgende sessies gepland:

 PlaatsLocatie 
 Groningen Noorderpoort Groningen
 Leiden Universiteit Leiden
 Den Haag Kantoor Vereniging van Nederlandse Gemeenten
 Haarlem nnb Inschrijven al wel mogelijk
 Gouda Stadskantoor Gouda
 Dordrecht Da Vinci Dordrecht
 Almere ROC Flevoland
 Wageningen Universiteit Wageningen
 Eindhoven TU Eindhoven
 Heerlen Arcus College
 Utrecht nnb Inschrijven al wel mogelijk

 

Op 7 oktober staan de volgende sessies gepland:

Plaats Locatie 
 Heerenveen Stadhuis Heerenveen
 Alkmaar Horizon College
 Leiden Universiteit Leiden
 Gouda Stadskantoor Gouda
 Almere ROC Flevoland
 Arnhem Kantoor WENB (werkgeversvereniging voor energie, kabel & telecom, afval & milieu)
 Den Bosch Provinciehuis
 Maastricht Universiteit Maastricht


Aanmelding
Wilt u bij een smakelijk ontbijt meedenken over de toekomst van het ABP-pensioen? Meld u dan nu aan. Aan het ontbijt zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden kan bij Anneke Driest (a.driest@awvn.nl) onder vermelding van pensioenontbijt. Vermeld hierbij uw naam, de organisatie waar u werkt, uw functie, uw telefoonnummer en/of emailadres en de locatie van de ontbijtsessie (eventueel ook sessie van 2e keuze) waar u aan wilt deelnemen.

Per ontbijt zijn maximaal 20 plaatsen beschikbaar. U ontvangt eind september een bevestiging van uw aanmelding met de exacte gegevens van de locatie.

 

Laatst gewijzigd: 
maandag 12 december 2011

Nieuwscategorieën