PO-Raad organiseert tweedaagse Passend onderwijs: Naoberschap - Meesterschap

Passend onderwijs is van start gegaan, de ontwikkelagenda’s staan, de leraren en het team professionals om hen heen zijn aan de slag. ‘Noaberschap en meesterschap’ staan dan ook centraal op de tweedaagse passend onderwijs van de PO-Raad. Deze wordt georganiseerd op 9 en 10 oktober aanstaande.

Leiderschap, inspiratie, professionele ruimte, governance en samenwerken met ouders en professionals komen in het programma ruimschoots aan bod. Daarnaast is het van belang om als samenwerkingsverband in control te zijn en te blijven. Ook dat zal dus een plek krijgen op deze tweedaagse.

Wij willen deze volgende stap in de ontwikkeling van passend onderwijs graag samen met u zetten. Zet de datum van 9 en 10 oktober 2014 daarom alvast in uw agenda.

Voor meer informatie en aanmelden, kijk hier.

Terugblik conferentie Modern Naoberschap 2013

De tweedaagse Modern Naoberschap van 2013 is vastgelegd in beeld, geluid en interviews met verschillende sprekers. Ook voor diegenen die niet bij de tweedaagse aanwezig waren zijn de interviews nuttig en leerzaam. Klik op het plaatje om de special online te lezen of klik hier om deze te downloaden (pdf). 

Laatst gewijzigd: 
vrijdag 19 september 2014

Nieuwscategorieën