PO-Raad zoekt nieuw lid Algemeen Bestuur

De PO-Raad zoekt een nieuw gezicht om haar Algemeen Bestuur verder mee te versterken. Leden van de PO-Raad die willen solliciteren naar deze functie, kunnen zich tot uiterlijk 30 september melden bij de werving en selectiecommissie. De commissie beslist uiteindelijk welke kandidaat ze voordraagt waarna de Algemene Ledenvergadering (ALV) zich er op 27 november over uitspreekt. De leden van de PO-Raad hebben op 12 september hierover een e-mail ontvangen.

Het Algemeen Bestuur bestaat uit leden van de PO-Raad, die naast hun werkzaamheden als (gemandateerd) bestuurder ook werkzaamheden voor de PO-Raad verrichten. Samen met het Dagelijks Bestuur van de PO-Raad bepaalt ze het beleid van de PO-Raad.

Omdat ook de sector primair onderwijs divers is, is de PO-Raad op zoek naar een bestuurslid dat naast uitstekende algemene bestuurlijke kwaliteiten ook specifieke expertise en ervaring heeft met een of meerdere relevante beleidsterreinen in het primair onderwijs.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren? Vul dan het sollicitatieformulier in en stuur dit naar vacatureAB@poraad.nlSolliciteren kan tot en met 30 september 2013. De selectiegesprekken voor de eerste ronde vinden plaats op 31 oktober 2013.

Voor de volledige profielschets klikt u hier.

Bestanden bij dit nieuwsitem: 

Laatst gewijzigd: 
vrijdag 13 september 2013

Trefwoorden

Nieuwscategorieën