Professor Don op symposium over financieel beleid

VOS/ABB en de PO-Raad organiseren op 11 juni in Amersfoort het symposium ‘Een vermogen om lief te hebben’ over financieel beleid in het primair onderwijs. Een van de sprekers is professor Henk Don.

Don zal ingaan op de aanbevelingen van de commissie Vermogensbeheer onderwijsinstellingen. Hij was voorzitter van die commissie. Ook zal Harry Swarts van het ministerie van OCW aan het woord komen. Hij gaat in op de evaluatie van de invoering van lumpsumfinanciering in het primair onderwijs.

Bestuurslid Simone Walvisch van de PO-Raad zal een toelichting geven op het plan van aanpak om de financiële deskundigheid van bestuur en management in het primair onderwijs te versterken. Senior beleidsmedewerker Bé Keizer sluit het symposium af met een lezing onder het motto ‘Een vermogen om lief te hebben’.

Het symposium is mede bedoeld om afscheid te nemen van Bé Keizer, die met pensioen gaat. Na afloop van het symposium kunt u hem onder het genot van een hapje en een drankje de hand schudden.

Het symposium ‘Een vermogen om lief te hebben’ vindt plaats op vrijdag 11 juni van 13 tot 17 uur in Regardz Eenhoorn in Amersfoort.

Aanmelden kan via akoelman@vosabb.nl. Vermeldt u daarbij uw naam, de organisatie waarvoor u werkzaam bent en of alleen of met meer geïnteresseerden komt.

Laatst gewijzigd: 
donderdag 20 oktober 2011

Nieuwscategorieën