Rinda den Besten nieuwe voorzitter PO-Raad

Rinda den Besten wordt de nieuwe voorzitter van de PO-Raad. De Algemene Ledenvergadering heeft Rinda den Besten op 22 januari unaniem en met een warm applaus benoemd voor een eerste termijn van vier jaar, ingaande per 1 april 2013. Den Besten: "Ik zal met groot plezier en 200% inzet opkomen voor de belangen van alle leden van de PO-Raad, in het belang van goed onderwijs voor alle kinderen. Onderwijs is dé manier om maatschappelijk mee te doen en om verder te komen in het leven. Ik vind het een prachtige kans om me daarvoor te mogen inzetten."

foto: Tycho's Eye Photography

De huidige voorzitter Kete Kervezee vertrekt per 1 april 2013 na een termijn van vijf jaar. Kervezee: "Ik heb het volle vertrouwen erin dat de PO-Raad met Rinda den Besten een voorzitter krijgt met de juiste kennis en ervaring, die met haar enthousiasme de PO-Raad en daarmee de sector primair onderwijs de komende jaren weer een stap verder kan brengen."

Rinda den Besten vormt samen met vicevoorzitter Simone Walvisch het dagelijks bestuur van de PO-Raad. Daarnaast treedt er op 1 april ook een algemeen bestuur aan, bestaande uit leden van de PO-Raad.

De huidige Raad van Toezicht van de PO-Raad draagt in maart haar taken over aan het nieuwe brede bestuur.

Laatst gewijzigd: 
vrijdag 8 februari 2013

Nieuwscategorieën