Save the date: Startbijeenkomst Steunpunt Opleidingsscholen

Op dinsdag 10 juni gaat het Steunpunt Opleidingsscholen officieel van start met een landelijke startbijeenkomst. Staatssecretaris Sander Dekker van OCW gaat 's middags het gesprek aan met vertegenwoordigers van opleidingsscholen over het (belang van) opleiden in de school. Binnenkort leest u meer over het programma en over hoe u zich kunt aanmelden. Reserveer de datum alvast in uw agenda.

Dit voorjaar starten PO-Raad en VO-raad met het Steunpunt Opleidingsscholen. Een steunpunt van, voor en door opleidingsscholen dat bijdraagt aan de professionaliteit van leraren en de ontwikkeling van de scholen in primair en voortgezet onderwijs. Het programma van de startbijeenkomst bevat naast het gesprek met de staatssecretaris interessante presentaties en themaworkshops – bijvoorbeeld over toetsing/herbeoordeling, onderzoek en begeleiding van beginnende leraren - georganiseerd voor en door opleidingsscholen.

Praktische informatie

Datum: dinsdag 10 juni 2014 van 14.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur) tot ongeveer 18.00 uur (met aansluitend borrel en broodje)

Voor: alle betrokkenen bij (academische) opleidingsscholen voor (aanstaande) leraren primair en voortgezet onderwijs (zowel vanuit de scholen als de lerarenopleidingen)

Locatie: Landgoed Zonheuvel, Doorn

Kosten: Er zijn geen kosten aan verbonden

Programma en aanmelden: Informatie volgt zo snel mogelijk

Laatst gewijzigd: 
dinsdag 22 april 2014

Nieuwscategorieën