SCS zoekt scholenbouwprojecten

Uw scholenbouwproject kan in aanmerking komen voor begeleiding door het Servicecentrum Scholenbouw (SCS). Het SCS kan u helpen bij het afwegen van verschillende contractvormen, zodat u de contractvorm kunt kiezen waarmee u een beter en gezonder schoolgebouw kunt realiseren binnen uw budget.

Begeleiding
Wanneer uw scholenbouwproject een pilotproject wordt van het SCS, kunt u rekenen op onafhankelijk advies en een eventuele financiële bijdrage. Deze bijdrage is bestemd voor het maken van een transparante afweging van contract- en aanbestedingsvormen. Aanmelden van uw project kan via de website van het SCS.

Ervaringen delen?
Wanneer uw project is erkend als pilot kunt u participeren in een zogenaamde 'Community of Practice' (CoP’s). In de CoP’s worden projecten met een vergelijkbare uitdaging of problematiek bijeengebracht, om informatie uit te wisselen en te profiteren van ondersteuning vanuit het SCS. Thema's zijn bijvoorbeeld brede school, maatschappelijk vastgoed en binnenmilieu.

Het Servicecentrum Scholenbouw (SCS) is een onafhankelijke stichting, bedoeld om betere onderwijshuisvesting te stimuleren.

Wilt u meer informatie over Servicecentrum Scholenbouw?

Bel dan 070-315 3355 of mail naar info@scsb.nl.

Laatst gewijzigd: 
donderdag 20 oktober 2011

Nieuwscategorieën