Slotbijeenkomst Sport Lokaal Samen: Netwerken in werking

Afgelopen jaar is in 43 gemeenten een lokaal project 'Sport Lokaal Samen' uitgevoerd. Een netwerk opzetten, een bestaand lokaal netwerk versterken of structureel vormgeven is één van de doelstellingen van de ondersteuningsprojecten 'Sport Lokaal Samen' in deze 43 gemeenten. Het gaat om netwerken die gemeente en lokale partijen op het gebied van sport, bewegen en onderwijs verbinden.

Goede samenwerking tussen sport- en onderwijsorganisaties is een voorwaarde voor een stimulerend lokaal sportbeleid. Om op de hoogte te blijven van landelijke ontwikkelingen en geïnspireerd te raken door de

ervaringen en voorbeelden van (andere) deelnemende netwerken aan Sport Lokaal Samen organiseert Vereniging Sport en Gemeenten ter afsluiting van 'Sport Lokaal Samen' de slotbijeenkomst 'Netwerken in werking.' Deze slotbijeenkomst zal plaatsvinden op dinsdag 29 mei 2012 van 15.00 tot 20.30 uur.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor deelnemende en niet-deelnemende gemeenten en belangstellenden op het gebied van onderwijs en sport. Zowel (beleids)ambtenaren sport, onderwijs en/of welzijn, sportaanbieders, docenten lichamelijk opvoeding als schoolbesturen van PO-, VO- en mbo onderwijs en functionarissen sport en bewegen zijn welkom.

Laatst gewijzigd: 
dinsdag 10 januari 2012

Nieuwscategorieën