Uitnodiging: Diner pensant met Pasi Sahlberg

Donderdagavond 17 januari 2013 organiseert de PO-Raad een diner pensant met Pasi Sahlberg. Pasi Sahlberg is Directeur Generaal van CIMO (Centre for International Mobility and Cooperation) bij het Finse ministerie van onderwijs, associate professor aan de universiteit van Helsinki en bestuurslid van de ASCD. Sahlberg geniet wereldwijd de reputatie als expert op het terrein van onderwijsvernieuwing en schoolverbetering. Sahlberg is in Nederland ter gelegenheid van het verschijnen van de Nederlandse vertaling van zijn bestseller 'Finnish Lessons'.

Via een diner pensant met 20 schoolbestuurders uit het primair onderwijs wil de PO-Raad Sahlbergs Finse lessen spiegelen aan de Nederlandse bestuurlijke dilemma's en kansen. De kleinschalige opzet biedt de mogelijkheid met hem en met elkaar hierover de diepte in te gaan. Door het beperkt aantal beschikbare plaatsen betekent dat u snel moet zijn met aanmelden.

Aan het diner pensent zijn kosten verbonden. Voor deelname brengen wij € 75 per persoon in rekening. Tevens ontvangt u een exemplaar van de Nederlandse vertaling van zijn Finnish Lessons en een reflectiespel op basis van 40 recente tweets van Sahlberg.

Aanmelden voor het diner pensent met Pasi Sahlberg kan uitsluitend via het aanmeldingsformulier.

Datum: Donderdag 17 januari 2013
Locatie: Grand Hotel Karel V 

Programma:
18:00 - 18:30 uur Ontvangst Koning Willem I zaal
18:30 - 22:00 uur Diner Koning Willem I zaal

Laatst gewijzigd: 
dinsdag 11 december 2012

Nieuwscategorieën