Vernieuwd kennisportaal Sectorbestuur Onderwijsarbeidsmarkt

Het Sectorbestuur Onderwijsarbeidsmarkt (SBO) heeft zijn kennisportaal www.onderwijsarbeidsmarkt.nl/ vernieuwd. De snel groeiende hoeveelheid kennis, cijfers en praktijkvoorbeelden vormen de aanleiding om het portaal te vernieuwen.

Zo is de menustructuur verbeterd en zijn actuele zaken en belangrijke onderwerpen snel via de tool ‘Direct naar’ te vinden. Ook kunnen bezoekers gemakkelijk artikelen doorsturen naar collega’s, kennisdelen delen via LinkedIn en het SBO tippen over interessante ontwikkelingen. De centrale thema's zijn gelijk gebleven: Diversiteit, Vraag en aanbod, Opleiden en professionaliseren, Onderwijs en omgeving, Duurzame inzetbaarheid, HRM en Slimmer werken. Ook over internationale ontwikkelingen is veel te vinden. Ter ere van de lancering van de nieuwe website maken bezoekers de eerste weken kans op een taart.

SBO
Het SBO is de organisatie van werkgevers en werknemers in het onderwijs. Het kennisportaal is de belangrijkste bron voor de ontsluiting van de informatie over de onderwijsarbeidsmarkt.

Klik hier voor het vernieuwde kennisportaal >>

 

Laatst gewijzigd: 
maandag 12 december 2011

Trefwoorden

Nieuwscategorieën