Vernieuwing van de cao: wat heeft u nodig om uw werk goed te kunnen doen? Praat mee!

Samen met de werknemersorganisaties organiseert de PO-Raad komende maanden diverse bijeenkomsten om met alle onderwijscollega's -ondersteunend personeel, leerkrachten, directeuren en schoolbestuurders- te praten over wat u allen bindt bij het onderwijs dat u allen dagelijks verzorgt. De focus ligt bij deze gesprekken op wat u nodig heeft om uw werk goed te kunnen doen en wat voor u bijdraagt aan plezierig en professioneel werken.

De uitkomsten van al deze gesprekken worden allereerst gebruikt bij het vormgeven van de nieuwe CAO PO, maar natuurlijk zal de bijeengebrachte kennis en informatie ook in andere dossiers gebruikt worden.

We nodigen u van harte uit mee te doen aan deze gespreksrondes, die met name zullen plaatsvinden in de TweeWeekse 'mijn werk onze scholen'. U kunt zich hier aanmelden.

Woensdag 3 april

  • Ede, Congrescentrum Belmont, 13.30 tot 16.30 uur, Praatcafé - congres CNV Onderwijs sectorraad. Voor leraren, ondersteuners, leidinggevenden, bestuurders. Leden van andere bonden zijn ook welkom.

Woensdag 10 april

Donderdag 11 april

Vrijdag 12 april

Woensdag 17 april

Donderdag 18 april

Vrijdag 19 april

Donderdag 25 april

Neemt u contact op met Edwin van Bokhoven als u zelf wilt bijdragen aan de organisatie van deze gespreksrondes.

Bestanden bij dit nieuwsitem: 

Laatst gewijzigd: 
donderdag 11 april 2013

Trefwoorden

Nieuwscategorieën