Verzekeren WGA: Eigenrisicodragerschap of via UWV?

Als werkgever bent u financieel verantwoordelijk voor de uitkeringen die vallen onder de Regeling werkhervatting gedeeltelijk arbeidsgeschikten, kortweg WGA. U bent daarvoor in het publieke bestel verzekerd bij de UWV. Maar u kunt ook kiezen voor het eigenrisicodragerschap (ERD).

Voor grote én kleine besturen
Als u in het publieke bestel zit, zijn er voldoende redenen om te bezien of u dat bestel wilt verlaten. Om zo’n keuze te kunnen maken, biedt de PO-Raad ondersteuning. De PO-Raad heeft in samenwerking met Mercer een concreet aanbod ontwikkeld voor kleine schoolbesturen (loonsom tot €2,5 mln). Voor grotere schoolbesturen bieden we ondersteuning bij maatwerk. Hiervindt u meer informatie over het aanbod van de PO-Raad in samenwerking met Mercer.

Informatiebijeenkomsten
De PO-Raad belegt drie bijeenkomsten waar experts van de PO-Raad en Mercer u informatie aanreiken over de regeling en de mogelijkheden die de regeling biedt. U bent van harte uitgenodigd een bijeenkomst bij te wonen:

  • 11 januari 2011, 10.00 uur, Den Haag;
  • 12 januari 2011, 10.00 uur, Zwolle;
  • 25 januari 2011, 10.00 uur; Eindhoven.

 

Klik hier om aan te melden >>

Voor praktische vragen rond de bijeenkomsten kunt u contact opnemen met Rosita Floor. Voor inhoudelijke vragen kunt u terecht bij Edwin van Bokhoven.

Laatst gewijzigd: 
maandag 12 december 2011

Trefwoorden

Nieuwscategorieën