Vier in balans monitor 2015: Stand van zaken van ICT en onderwijs

Iedere twee jaar brengt Kennisnet de Vier in balans monitor uit. De monitor geeft inzicht in de laatste stand van zaken van ICT en onderwijs en beschrijft nieuwe ontwikkelingen. De monitor is opgebouwd langs de bouwstenen van het Vier in balans model: visie, deskundigheid, inhoud en toepassingen, en infrastructuur.

Kennisnet, ICT-partner voor het onderwijs, is op zoek naar docenten en leidinggevenden in het primair onderwijs die willen meedenken door middel van een digitale enquête over het ICT-gebruik op uw school of instelling. Ook als u niet veel weet over dit onderwerp kunt u de vragenlijst in te vullen. Daarmee is het mogelijk een goed beeld te krijgen van het ICT-gebruik in het Nederlandse onderwijs. U kunt de vragenlijst invullen tot en met 27 februari 2015. Invullen kost ongeveer tien minuten.

Belangrijke bron van informatie

De uitkomsten zijn een belangrijke informatiebron voor scholen, sectorraden en het Ministerie van Onderwijs. Natuurlijk wordt de informatie ook door Kennisnet zelf gebruikt om het onderwijs nog beter te bedienen. De Vier in Balans Monitor zal worden gepresenteerd op de jaarlijkse Onderzoeksconferentie van Kennisnet in juni 2015.

Deelnemers aan de enquête ontvangen €25 korting op de toegang van de Onderzoekszoeksconferentie van Kennisnet. Daarnaast wordt onder de deelnemers 15 powerbanks verloot om onderweg een smartphone of tablet op te laden. Na afloop ontvangt u desgewenst de onderzoeksrapportage. Het onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau I&O Research.

Laatst gewijzigd: 
woensdag 25 februari 2015

Trefwoorden

Nieuwscategorieën