Werkconferentie goed bestuur

De PO-Raad nodigt bestuurders uit om op donderdag 17 september met elkaar in gesprek te gaan over goed bestuur. De dag zal in teken staan van het formuleren van principes van goed bestuur. We zijn op zoek naar besturen die zich betrokken voelen bij dit onderwerp en graag mee willen denken. Een panel van experts op het gebied van goed bestuur (uit het onderwijs, maar ook uit de zorg en de wetenschap ) zal aanwezig zijn om kritisch te reflecteren op de gevormde principes. Het programma zult u binnenkort ontvangen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. 

Achtergrond
Een van de speerpunten van de PO-Raad is het bevorderen van goed bestuur. Wat is goed bestuur? Wat betekent goed bestuur voor leraren en leerlingen? Hoe vullen bestuurders, toezichthouders, de (G)MR en schoolleiders hun verschillende rollen in? Hoe stuur je aan op kwaliteit? Hoe en aan wie leg je verantwoording af? Goed bestuur wordt steeds belangrijker in het primair onderwijs. Daarom organiseert de PO-Raad een landelijke werkconferentie over dit onderwerp.

Aanmelden voor 17 september (inschrijving gesloten)

Aanmelden voor de vervolgbijeenkomst op 25 nov.

 

N.B. Omdat het een werkconferentie is en we actief aan de slag zullen gaan, is er ruimte voor een beperkt aantal deelnemers. Deelname geschiedt op basis van volgorde van aanmelding.

 

Laatst gewijzigd: 
donderdag 20 oktober 2011

Nieuwscategorieën