Werkconferentie Goed Bestuur

Vraagt u zich als bestuurder weleens af hoe uw collega-bestuurder de code Goed Bestuur vertaald heeft naar zijn of haar praktijk? Of heeft u zelf een meesterlijke manier bedacht om Goed Bestuur in de praktijk te brengen in uw organisatie? En wilt u deze ervaringen graag met uw collega’s delen? Kom dan in 2011 naar een van onze werkconferenties over Goed Bestuur.

Sinds 1 augustus 2010 moeten schoolbesturen zich wettelijk aan een code voor Goed Bestuur houden. Mede met het oog hierop heeft de Algemene Ledenvergadering van de PO-Raad al in januari van dit jaar de code Goed Bestuur voor het Primair Onderwijs vastgesteld. Deze code geldt in elk geval voor de leden van de PO-Raad. Om u bij het toepassen van de code te helpen en u allen de mogelijkheid te geven om van elkaar te leren, organiseren wij het komende jaar een aantal ondersteunende activiteiten.

Te beginnen met een werkconferentie op 4 maart 2011. Tijdens deze werkconferentie maakt u kennis met ons aanbod voor het komende jaar en gaan we op verschillende manieren aan de slag met de voor u belangrijkste thema's rondom de code Goed Bestuur. Wij zorgen voor inspiratie (een externe spreker) en concrete aanknopingspunten voor handelen.

Wij nodigen u en uw collega-bestuurders graag uit om deze werkconferentie kosteloos bij te wonen. Deze vindt plaats op vrijdag 4 maart 2011 op de Katholieke Pabo in Zwolle.

De exacte programmering ontvangt u van ons in januari.

Rond de zomer zal een tweede werkconferentie worden gehouden in het zuiden en aan het eind van het jaar zal een derde werkconferentie worden georganiseerd in de regio Utrecht. Over het programma en de locatie van deze conferenties zullen wij u later berichten.

Klik hier voor het inschrijfformulier >>
Heeft u vragen? Klik hier >>

Laatst gewijzigd: 
donderdag 20 oktober 2011

Nieuwscategorieën