Nieuws

Aan de slag met Gezonde School    

Elke school in Nederland kan Gezonde School worden en werken met de Gezonde School-aanpak. Dit voorjaar kunnen honderden scholen gebruik maken van twee regelingen, waardoor werken aan een gezonde leefstijl op school nog makkelijker wordt.

Ondersteuningsaanbod Gezonde School

Van 9 maart tot en met 20 april 2020 kunnen alle scholen in het po, vo en mbo belangstelling kenbaar maken voor ondersteuning via het Ondersteuningsaanbod Gezonde School en de Stimuleringsregeling Gezonde Relaties & Seksualiteit. In totaal kunnen 530 scholen gebruik maken van het Ondersteuningsaanbod Gezonde School en 250 scholen van de Stimuleringsregeling Gezonde Relaties & Seksualiteit. Scholen kunnen voor beide regeling hun belangstelling kenbaar maken via een account op www.mijngezondeschool.nl. Bij over-inschrijving gelden toekenningscriteria. Scholen die belangstelling kenbaar hebben gemaakt horen in mei of zij daadwerkelijk van de extra ondersteuning gebruik kunnen maken.

Meer weten?

  • Kijk hier voor meer informatie over het Ondersteuningsaanbod Gezonde School
  • Kijk hier voor meer informatie over de Stimuleringsregeling Gezonde Relaties & Seksualiteit
  • Wilt je de nieuwsbriefspecial over het Ondersteuningsaanbod en de Stimuleringsregeling ontvangen en heeft u zich nog niet aangemeld voor de Gezonde School nieuwsbrief? Inschrijven kan hier

Heb je na het lezen van de informatie op de website nog vragen? Mail dan naar info@gezondeschool.nl