Nieuws

Accepteer en verwerk tevredenheidsonderzoeken in Vensters

Heeft jouw school een tevredenheidsonderzoek onder leerlingen en/of ouders afgenomen via een externe leverancier? Dan heb je tot en met 31 mei om de levering van de externe leverancier te accepteren en publiceren in Vensters. Het kan ook zijn dat de leverancier de gegevens automatisch doorstuurt naar Vensters. Controleer daarom uiterlijk 31 mei of je gegevens in Vensters staan en of je de gegevens nog moet accepteren in Vensters. Vanaf 1 juni wordt gestart met het berekenen van de benchmark voor iedere school. Dit wordt gedaan op basis van alle gegevens die op dat moment gepubliceerd zijn. Hoe meer gegevens, hoe waardevoller de vergelijkingsgroep. Zorg er daarom voor dat je op tijd de gegevens hebt verwerkt én gepubliceerd.

Monitoring Sociale Veiligheid doorleveren voor 1 juli

Ook dit jaar kan je de gegevens van de Monitoring Sociale Veiligheid (MSV) doorleveren aan de inspectie via Vensters. Om dit te doen geef je hier uiterlijk 30 juni toestemming voor in het Management Venster door middel van het 'vinkje'. Op 1 juli worden de gegevens aan de inspectie geleverd. In de Handleiding Tevredenheidsonderzoeken van Vensters lees je hoe je dit doet.

Inloggen Vensters 
 

Vensters Logo

Onze professionals staan voor je klaar

Stel je vraag of zoek een opleiding

Contact met de Juridische Helpdesk

Heb je een juridisch vraag? Als lid van de PO-Raad kun je via de pagina van de Juridische helpdesk je vraag stellen op Mijn PO-Raad (na het inloggen in het ledenportaal).

Voor dringende vragen bel met 030 - 31 00 933. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 – 12.00 uur.

Helpdesk 2 mensen praten