Nieuws

Ardin Mourik nieuwe directeur PO-Raad

De PO-Raad krijgt een nieuwe directeur. Per 1 september volgt Ardin Mourik directeur Hugo Levie op die met pensioen gaat. ,,Ik zie ernaar uit om op deze plaats bij te dragen aan de doorontwikkeling van de PO-Raad en zo mee te werken aan goed onderwijs’’, aldus Mourik.

Mourik werkt momenteel als directeur van Kences, brancheorganisatie voor studentenhuisvesting. Daarnaast is hij namens het CDA lid van de Provinciale Staten van Utrecht. Eerder was hij politiek adviseur van de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en werkte hij in diverse rollen voor verschillende onderwijsorganisaties.

Rinda den Besten, voorzitter van de PO-Raad: ,,Met Ardin Mourik krijgen we een ambitieuze directeur die ervaring heeft met verenigingen, het onderwijs en de politiek goed kent en krachtig leiding kan geven aan het verder doorontwikkelen van het bureau van de PO-Raad”.

Op 4 juli neemt de PO-Raad feestelijk afscheid van Hugo Levie.

Onze professionals staan voor je klaar

Stel je vraag of zoek een opleiding

Contact met de Juridische Helpdesk

Heb je een juridisch vraag? Als lid van de PO-Raad kun je via de pagina van de Juridische helpdesk je vraag stellen op Mijn PO-Raad (na het inloggen in het ledenportaal).

Voor dringende vragen bel met 030 - 31 00 933. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 – 12.00 en 14.00 – 16.00 uur.

Helpdesk 2 mensen praten