Nieuws

De schoolgids voor komend schooljaar staat klaar in Vensters

In Vensters staat de schoolgids voor komend schooljaar klaar voor de scholen binnen uw schoolbestuur. Deze wordt samengesteld met gegevens die u eerder invulde in Vensters. Dus zijn die gegevens compleet en up-to-date? Download dan met één muisklik de conceptversie van uw Vensters schoolgids. U ziet dan meteen wat nog ontbreekt of wat u wilt aanpassen. En als u nog niet met de module voor de schoolgids heeft gewerkt, dan helpen de ondersteuningsdocumenten over de schoolgids u zeker op weg.

Werkdrukverlaging

Door het meervoudig gebruik van de gegevens in Vensters draagt de schoolgids direct bij aan werkdrukverlaging. Ook over de verplichte onderdelen is al nagedacht en dat hoeft u dus niet zelf te doen. Voor de kwaliteit van de inhoud blijft u uiteraard wel zelf verantwoordelijk. We geven ook graag wat tips van de Onderwijsinspectie mee. En een tip van ons: houd het kort en duidelijk!

Ondersteuning Vensters

Voor Vensters geldt wat voor veel online programma's geldt: er zit vaak meer in dan de gebruiker eruit haalt. Daarom zijn we benieuwd of uw school of de scholen van uw schoolbestuur behoefte hebben aan ondersteuning. Misschien start u net met Vensters en heeft u behoefte aan een basisworkshop. Of u wilt concreet weten hoe u meer haalt uit het ManagementVenster. Laat ons hier weten wat uw behoefte is.