Nieuws

Getekende deelnameovereenkomst Vensters nodig voor 1 juli

De voorwaarden voor het gebruik van Vensters zijn gewijzigd. Vanaf 1 juli 2024 heb je als lid van de PO-Raad een ondertekende deelnameovereenkomst nodig voor het gebruik van Vensters. 
Zonder de getekende deelnameovereenkomst heb je vanaf 1 juli 2024 geen toegang meer tot de uitgebreide diensten van Vensters. Dat zou jammer zijn want met Vensters kan je namelijk onder andere: 

  • Toelichtingen schrijven bij de indicatoren op scholenopdekaart.nl. 
  • Gratis tevredenheidsonderzoeken afnemen via Vensters. 
  • De Monitoring Sociale Veiligheid (MSV) afnemen en laten doorsturen naar de inspectie.  
  • De gratis Vensters-schoolgidsmodule benutten die aan alle wettelijke eisen voldoet. 
  • Een beroep doen op de rapporten van het Management Venster en deze gebruiken voor eigen sturing, vergelijking en verantwoording richting de inspectie. 

Schoolbesturen die nog geen deelnameovereenkomst hebben getekend hebben onlangs een brief van ons gekregen. Wanneer wij op 1 juli nog geen getekende deelnameovereenkomst hebben ontvangen, wordt alle decentrale informatie van de school van scholenopdekaart.nl verwijderd. Vragen over de deelnameovereenkomsten kan je mailen naar vensters@poraad.nl

Het logo van Vensters

Onze professionals staan voor je klaar

Stel je vraag of zoek een opleiding

Contact met de Juridische Helpdesk

Heb je een juridisch vraag? Als lid van de PO-Raad kun je via de pagina van de Juridische helpdesk je vraag stellen op Mijn PO-Raad (na het inloggen in het ledenportaal).

Voor dringende vragen bel met 030 - 31 00 933. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 – 12.00 uur.

Helpdesk 2 mensen praten